shutters makers logo

Over ons


ShutterMakers staat voor topkwaliteit en de beste service.

ShutterMakers.nl is al 10 jaar gespecialiseerd in maatwerk shutters. Onze kwaliteits Shutters zien we daarom niet slechts als raambekleding of zonwering. We zien ze als een belangrijk deel van uw leef-interieur, ze geven sfeer en een gevoel van luxe. Al onze shutters zijn een verlengstuk van onze klanten en iedere installatie die wij doen is uniek en persoonlijk.

Omdat wij een directe afnemersrelatie hebben met onze fabriek, kunnen wij onze shutters tegen zeer voordelige tarieven aanbieden. Geen onnodige en kostenverhogende tussenschakels, maar wel de beste kwaliteits-controle. En een klantenservice die 7 dagen per week geopend is!


Shutters van ShutterMakers betekenen een waardevermeerdering van uw woning.

Onze shutters zijn van uitmuntende kwaliteit en worden gemaakt van de allermooiste materialen. Wij bieden absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons vindt u geen goedkope materialen en afwerkingen, maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. 

Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken, vakmensen die de tijd nemen voor een kosteloos, deskundig en helder advies. Door onze gecombineerde expertise van inmeten en montage kunnen we een totaalbeeld schetsen waarbij u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bovendien berekenen wij all-inclusive prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. En dus nooit verrassingen achteraf.

Naast de verkooporganisatie beschikt ShutterMakers over natuurlijk eigen technische vakmensen. Onze monteurs beschikken over de ambachtelijke kwaliteiten en modernste hulpmiddelen om de shutters van onze klanten mooi, schoon en correct te installeren.

Service en kwaliteit staat bij Shuttermakers hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw shutters dan wordt dat snel en vakkundig opgelost, zonder tussenschakels want we zijn 7 dagen per week bereikbaar.


ShutterMakers staat bekend om haar diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau.

Ons ruime assortiment shutters onderscheidt zich qua ontwerp, kwaliteit, duurzaamheid en toepassingsmogelijkheden. 

• Uw wensen staan centraal
• Ruime keuze in kleur, vorm en toepassing van uw shutters
• Duidelijke afspraken
• Heldere prijsstelling

Vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar als u vragen mocht hebben. Onze klantenservice is immers 7 dagen per week geopend. Wij vinden 100% service namelijk de gewoonste zaak van de wereld.  Dus wilt u graag gratis een vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op via 035 - 88 88 917 of info@shuttermakers.nl