shutters makers logo

Advies & Montage

Advies & Installatie van shutters

Tijdens een vrijblijvend advies- en inmeetbezoek bij u thuis, komen onze adviseurs niet met lege handen, zij hebben behalve heel veel parate kennis over shutters vanzelfsprekend ook een uitgebreide koffer met voorbeelden bij zich, zodat u met uw eigen ogen kunt zien uit welke materialen en mogelijkheden u keuzes kunt maken.

Zo zullen zij u b.v. adviseren om bij shutters die breder zijn dan 2,50 meter, een railsysteem te gebruiken, waaraan de shutters eenvoudig van links naar rechts bewogen kunnen worden. Maar onze adviseurs kunnen u over dit en nog veel meer vertellen tijdens een vrijblijvend bezoek.

De installatie van uw shutters wordt bij ShutterMakers gedaan door professionals. Vanzelfsprekend wordt u tijdens het vakkundig inmeten van de shutters uitgebreid en vrijblijvend geadviseerd over de lamelmaten, de paneelgrootte, de manieren om de shutters te bedienen en de beste montage mogelijkheid.

ShutterMakers biedt vier opties voor de montage van shutters. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. U krijgt een deskundig advies over welke montagewijze bij u thuis de beste is. Opmeten en monteren hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, dit doen wij vakkundig voor u.

Montage mogelijkheden:

  • Op de muur: als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur worden gemonteerd. Ook met deze montage kunt u een zeer fraai resultaat bereiken.
  • Binnen de muuropening: De montagelat wordt bij deze oplossing aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draai-kiep-ramen). Als de muren niet helemaal haaks zijn, kan deze montage toch worden toegepast.
  • Met een R-Frame: Montage binnen de muuropening met een R-frame is ideaal bij oneffenheden als de raamopening niet haaks is.
  • Op het kozijn: Bij deze montage valt de shutter het diepste weg in de muuropening. De montagelat waar de shutterpanelen aan vast zitten, wordt direct op het kozijn bevestigd.

De medewerkers van ShutterMakers zijn dus speciaal opgeleid en kunnen u daarom vakkundig adviseren over alle soorten shutters. 

En vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar als u vragen mocht hebben. Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend, want wij vinden 100% service namelijk de gewoonste zaak van de wereld. U kunt dus geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 035 - 88 88 917 of via info@shuttermakers.nl 

Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend Gratis Advies!