shutters makers logo

Aluminium Shutters - Aluminium Pergola - All In

Nieuw in het assortiment is onze Aluminium Pergola. Dit unieke product is een primeur in Nederland. Shuttermakers is de enige fabrikant en dus ook leverancier van deze tuin-verfraaier!

Wil u lekker in het zonnetje zitten? Dan zet u de lamellen elektrisch in de door u gewenste stand middels de meegeleverde afstandsbediening. Maar is nu even geen mooi weer en valt er een drupje regen, maar wilt u toch lekker buiten zitten? Dan sluit u de lamellen gewoon. Want in deze stand is de constructie namelijk 100% waterdicht.   

Deze Pergola is vanzelfsprekend vervaardigd van T5-Kwaliteits Aluminium en is een van de sterkste en lichtgewicht materiaalsoorten en is daarbij ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

De zeer solide lamellen zijn maar liefst 230mm breed en kunnen in lange lengtes worden geleverd. Dit betekent dat deze pergola ook voor grote oppervlaktes gebruikt kan worden. Het frame is namelijk ook bijzonder sterk en robuust uitgevoerd. Een uniek detail is dat de waterafvoer (de goten ) zelfs in de staanders (palen) zijn weggewerkt.

Verkrijgbaar in de kleuren Pearl White , & Monument is deze Pergola een grote aanwinst voor uw woning of uw terras en ze wordt volledig compleet geleverd voorzien van de allerhoogste afwerkingsmaterialen. 

En vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar als u vragen mocht hebben. Wij vinden 100% service namelijk de gewoonste zaak van de wereld.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW, inmeten, levering & volledige montage, dus geen verborgen kosten!

                            

Specificaties:

Materiaal : T5 Aluminium
Lamellen : Breedte 230 mm
Kleuren : Pearl White / Monument 
Waterafvoer : Aluminium goten, ook in de staanders
Bediening : Elektronische Afstandsbediening
Framedikte : 250 x 125 mm 
Paaldikte : 150 x 125 mm
Sluiting : "Two Way" sluiting - (120 Graden )
Uitvoering : All Weather Frame


           Compleet & All In Prizen: BTW, inmeten, levering aan huis en Gratis Montage !

Eventuele Extra Opties:  ( die zijn er niet, want werkelijk alle opties zijn inclusief ) 

Verborgen Bediening : Inclusief
Stolpsluiting : Inclusief
Montagelat : Inclusief
U - Goot (onder&boven) : Inclusief
Volledig & Robuust Frame : Inclusief
RVS Ophanging : Inclusief
Buiten lak : Inclusief
BTW : Inclusief
Advies & Inmeten : Inclusief
Levering aan huis : Inclusief
Installatie & Montage : Inclusief


Let Op: Veel verkopers van shutters doen dat via de zogenaamde “tussenhandel” en hebben dus geen directe 1-op1 relatie met de fabrikant.

Onze kwaltieits-shutters worden gefabriceerd onder 100% Nederlands management, 100% kwaliteitscontrole en 100% service en daarom heten we dus ShutterMakers, omdat dat nu precies datgene is wat we 365 dagen per jaar doen!

En u profiteert omdat we onze kwaliteits-shutters direct vanaf de fabrikant aan u leveren